Studentenhuisvesting

100% Verhuurd

2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Types: Appartement (11)
Deze studentenkamers bevinden zich op wandelafstand van Campus De Nayer van de Thomas More Hogeschool en het station in Sint-Katelijne-Waver. In dit modern studentenhuis vind je 11 mooie kamers, die variëren tussen 15 en 20m² oppervlakte. Elk verblijf heeft een eigen badkamer met een douche, lavabo en toilet. Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime gemeenschappelijke keuken met aansluitend een terras. Aan het gebouw bevindt zich een handige parking en fietsenstalling. De huurprijs omvat ook het meubilair (oa. een bureau, commode en badkamermeubel). Enkel de matras voor het éénpersoonsbed en een bureaustoel dienen door de studenten zelf voorzien te worden.

Studentenkamers vlakbij Campus De Nayer te Sint-Katelijne-Waver

Deze studentenkamers bevinden zich op wandelafstand van Campus De Nayer van de Thomas More Hogeschool en het station in Sint-Katelijne-Waver.

In dit modern studentenhuis vind je 11 mooie kamers, die variëren tussen 15 en 20m² oppervlakte.  Elk verblijf heeft een eigen badkamer met een douche, lavabo en toilet. Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime gemeenschappelijke keuken met aansluitend een terras. Aan het gebouw bevindt zich een handige parking en fietsenstalling.

De huurprijs omvat ook het meubilair (oa. een bureau, commode en badkamermeubel). Enkel de matras voor het éénpersoonsbed en een bureaustoel dienen door de studenten zelf voorzien te worden.

Het betreft een contact van 12 maanden met een waarborg van 2 maanden huur. Bovenop de huurprijs komt een forfaitair maandelijks bedrag van 70 euro die het verbruik van water, gas, elektriciteit en het poetsen van de gemeenschappelijke delen van de studentenwoning omvat.

Let wel: deze studentenkamers kunnen enkel door studenten gehuurd worden! (Students only!)

Interesse in één van deze mooie studentenkamer(s)? Contacteer ons dan op 015/20.20.82 of info@demakelaardij.be voor meer info!