Kantoor te SINT-KATELIJNE-WAVER

Duffelsesteenweg 48 - 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

€ 1.500

Algemeen
Prijs
:
€ 1.500
Adres
:
Duffelsesteenweg 48, 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER
Bewoonbare opp.
:
145 m²
Voorgevel
:
8,79 m
Bouwjaar
:
2004
Omschrijving

Centraal gelegen praktijk- of kantoorruimte te huur in Sint-Katelijne-Waver

In het centrum van Sint-Katelijne-Waver bieden wij u dit mooie pand te huur dat zich uitstekend leent voor de vestiging van vrije beroepen, (para) medische beroepen of een kantoor.

Het pand is zeer toegankelijk op  de gelijkvloerse verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw. U betreedt de praktijk/kantoorruimte via een aparte inkom die uitgeeft op een centrale hal met een balie, wachtzaal en toilet. Vanuit deze centrale hal bereik je vervolgens 3 grote praktijkruimtes/kantoren (32m², 32m² en 25m²) die elk genieten van veel daglicht.Het gebouw beschikt verder over alle hedendaags comfort en faciliteiten zoals een keuken en kitchenette, vloerverwarming, airco in elke praktijkruimte en wachtzaal, akoestische deuren, een alarmsysteem, enz.

Ook aan opslagruimte geen gebrek want bij het pand hoort een kelder van 36 m² die bijvoorbeeld kan gebruikt worden als archief.

Achter het gebouw zijn 2 privatieve parkeerplaatsen voorzien. In de onmiddellijke omgeving is meer dan voldoende parkeergelegenheid voor je cliënteel en voor het gebouw bevindt zich een privatieve fietsenstalling. Ook per openbaar vervoer is deze locatie zeer vlot te bereiken.

 

Ben je op zoek naar een centraal gelegen en goed uitgerust pand voor de uitoefening van je beroep? Contacteer ons dan gauw op info@demakelaardij.be of bel 015/20.20.82

 

Financiële Info
Energie certificaat
EPC
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
Lasten
Algemeen
Prijs
:
€ 1.500
Adres
:
Duffelsesteenweg 48, 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER
Bewoonbare opp.
:
145 m²
Voorgevel
:
8,79 m
Bouwjaar
:
2004