Appartement te ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

Dijk 38 - 2861 ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

€ 610

Algemeen
Prijs
:
€ 610
Aantal slaapkamers
:
1
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Dijk 38, 2861 ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER
Bewoonbare opp.
:
58 m²
Omschrijving

Prachtige serviceflat in het Felix Brouwershof

Deze nieuwbouw serviceflat is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van het woonzorgcentrum met een prachtig uitzicht op het binnengebied. U komt binnen in de inkomhal met ingemaakte kasten. In de leefruimte heeft u zeer veel lichtinval omwille van de grote raampartijen. Deze geeft ook uit op het aangename terras. In de open keuken heeft u alle luxe om te koken. Deze serviceflat beschikt over een aparte, zeer ruime slaapkamer met aansluitend een grote badkamer met douche, toilet en lavabo. Het geheel is uiteraard ook rolstoeltoegankelijk.Ook een autostaanplaats kan gehuurd worden. Tussen de 2 bouwvolumes werd een ruime parktuin gecreëerd met het terras en de cafetaria, een waterpartij en een petanquebaan. Voor de bewoners is bovendien ook een wellnesruimte, kineruimte, wassalon en kapsalon voorzien.

U beschikt  over een domoticasysteem, geautomatiseerde gordijnen, 24/24 permanentie, persoonlijk alarmsysteem, inbraakbeveiliging, extra bergruimte in de kelder, de activiteiten van een woonassistent etc. U kan ook tussen 11h00 en 17h30 terecht in het gezellige restaurant waar u 's middags een volledige lunch (voor-, hoofd- en nagerecht) wordt aangeboden aan slechts € 9. Deze lunch kan desgewenst ook aan huis geleverd worden.

 

De huurprijs van de flat bedraaft € 610 euro per maand. Daarnaast betaalt u nog een service fee van 406,37 €/maand voor de eerste persoon. De service fee voor een 2e persoon bedraagt 121,67 €/maand

Deze fee omvat onder meer een 24/7 noodoproepsysteem met interventies, een persoonlijke woningassistent die tot uw dienst staat om huishoudhulp en/of poetshulp, thuisverpleegkundigen of ergotherapeuten te regelen, onderhoud en gebruik van de ontmoetings- en gemeenschappelijke ruimten,  inboedelverzekering bij brand, organisatie van groepsactiviteiten (gericht op animatie, beweging en vorming). Tweemaal per week wordt er door een bakker vers brood geleverd, en men kan ook wekelijks boodschappen aan de flat laten leveren. Persoonlijk verbruik van water, gas en elektriciteit dient afzonderlijk geregeld te worden.

 

Met deze serviceflat bent u op wandelafstand van het centrum van Onze - Lieve - Vrouw - Waver met dus alle voorzieningen in de nabijheid (winkels, eetgelegenheden,...) en ook de bussen stoppen vlak aan de deur.

Indien u meer informatie of een bezoek ter plaatse wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren op info@demakelaardij.be of 015/20.20.82

 

Financiële Info
Energie certificaat
EPC No.12035-G-BA/2013/116/EP16386/A001/D02/SD004
EPC
:
111,57 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Vloerverw. geheel
Oriëntatie achtergevel
:
Oost
Lift
:
Ja
Keuken
:
Hyper-geïnstalleerd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
Indeling
Woonkamer
:
20,0 m²
Keuken
:
9,0 m²
Slaapkamer 1
:
18,5 m²
Badkamer 1
:
8,0 m²
Terras
:
8,0 m²
Lasten
Lasten huurder
:
€ 406
Algemeen
Prijs
:
€ 610
Aantal slaapkamers
:
1
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Dijk 38, 2861 ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER
Bewoonbare opp.
:
58 m²
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat