Openingsuren tijdens de zomer

Tijdens de zomermaanden blijven onze kantoren open
maar we zijn enkel telefonisch bereikbaar van 9u30 tot 12u30.
In de namiddag werken wij op afspraak.

Bij dringende gevallen, gelieve een mail te sturen naar info@demakelaardij.be.

Prettige zomer!

U wil uw eigendom verkopen? Dan start alles met een correcte waardebepaling. Vervolgens zorgen wij voor een grondige voorbereiding van uw verkoopdossier die alle informatie bevat om uw vastgoed correct in de markt te zetten. Met een doordachte marketingcampagne brengen wij je woning optimaal in beeld bij kandidaat-kopers. Een overeenstemming met een koper gevonden? Dan zorgen wij voor de opmaak van de onderhandse verkoopovereenkomst in samenspraak met de notaris. Nadien begeleiden wij u verder tot de ondertekening van de akte.

De Makelaardij staat voor professionele verhuur van uw eigendom van A tot Z. We zorgen ervoor dat verhuren voor u geen enkele zorg met zich meebrengt. Ook de (kandidaat) huurder krijgt een professionele begeleiding. De Makelaardij staat voor een correcte samenwerking met zowel verhuurder als huurder.

U bent vaak in het buitenland of u wenst geen administratieve zorgen tijdens de loopduur van het huurcontract? Dan kan de Makelaardij u het beheer van uw eigendom aanbieden. Met meer dan 100 panden in rentmeesterschap kunnen wij ons als specialist aanbieden in het administratief, financieel en technisch beheer van uw opbrengsteigendom.

Een correcte waardebepaling is essentieel voor een vlotte verkoop of verhuur. Het schatten van onroerende goederen is echter niet zo eenvoudig als het lijkt. Als ervaren vastgoedmakelaars hebben wij de juiste technische kennis en een goede kijk op de evolutie van de vastgoedprijzen. Contacteer De Makelaardij daarom vrijblijvend voor een gratis waardebepaling.

Wilt u graag de mogelijkheden weten van een bepaald pand of perceel? Of wilt u weten of uw project kans maakt op een vergunning? Dan maakt De Makelaardij graag een afspraak met u om uw project maximaal te realiseren.

Of het nu gaat over een bouwgrond, woning of investeringsproject, De Makelaardij helpt u uw droom te verwezenlijken. Wij gaan actief op zoek als aankoopmakelaar, volgen voor u de vastgoedmarkt op de voet en begeleiden u doorheen het ganse aankoopproces. Professionele begeleiding  bij aankoop van een onroerend goed? Onbekend maar niet onbemind!

Bij de erfenis van vastgoed zijn de erfgenamen verplicht aangifte van nalatenschap te doen bij de Vlaamse Belastingdienst (VLABEL).
De erfbelasting wordt berekend op basis van de geschatte waarde van de woning. Belangrijk dus dat die goed zit! Een te hoge schatting betekent immers dat je meer erfbelasting betaalt. Te laag geschat? Dan loop je het risico achteraf extra belastingen én een boete te moeten betalen. Loopt u liever niet het risico op discussie over de waarde van het vastgoed, dan kan u kiezen voor een beëdigde vastgoedtaxatie door één van onze erkende schatter-experts. Zij maken voor u een gemotiveerd en uitgebreid schattingsverslag dat u kan bijvoegen aan de erfenisaangifte en die bindend is voor VLABEL.