Openingsuren tijdens de zomer

Tijdens de zomermaanden blijven onze kantoren open
maar we zijn enkel telefonisch bereikbaar van 9u30 tot 12u30.
In de namiddag werken wij op afspraak.

Bij dringende gevallen, gelieve een mail te sturen naar info@demakelaardij.be.

Prettige zomer!

Afspanning 'De Smisberg

10% Verkocht

2500 KONINGSHOOIKT

Types: Appartement (10)
Prijzen: Van € 290.000 tot € 399.000
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 2
Bewoonbare opp.: Van 85.7 tot 109.7 m²
Kom en ontdek het nieuwste nieuwbouwproject in het hart van Koningshooikt. Met residentie ‘De Smisberg’ bouwen we hier 10 eigentijdse appartementen op een mooi, groen domein vlakbij het centrum van Koningshooikt.

Dit is architectuur op z'n best!

Welkom bij ‘De Smisberg’ – nieuwbouwappartementen

Kom en ontdek het nieuwste nieuwbouwproject in het hart van Koningshooikt. Met residentie ‘De Smisberg’ bouwen we hier 10 eigentijdse appartementen op een mooi, groen domein vlakbij het centrum van Koningshooikt. Er wordt gebruik gemaakt van hoge-kwaliteitsmaterialen, de nieuwste technieken, een energie-efficiëntie die ver onder de voorziene EPB norm ligt, overdekte (fiets)parkeerplaatsen...

Dit project biedt toekomstige bewoners de unieke kans om hun eigen signatuur te zetten op hun nieuwe thuis, doormiddel van de keuze van keuken, badkamer, meubels en vloerbekledingen

Of u nu opzoek bent naar een appartement met of zonder verdieping, één of twee slaapkamers, een tuin of terras. Wat je ook verkiest, in ‘De Smisberg’ vindt u de ideale thuis. Een thuis die bovendien bijzonder duurzaam en levensbestendig is, met voorzieningen voor alle gezinstypes en voor elke levensfase. ‘De Smisberg’ groeit mee met het leven.

Elk appartement is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en biedt een eigentijdse uitstraling die naadloos aansluit bij de omgeving.

Klaar om de volgende stap te zetten naar uw nieuwdroom appartement? Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over beschikbare eenheden in ‘De Smisberg’ en maak deel uit van deze opwindende nieuwe gemeenschap!

 

Geen documenten