Openingsuren tijdens de zomer

Tijdens de zomermaanden blijven onze kantoren open
maar we zijn enkel telefonisch bereikbaar van 9u30 tot 12u30.
In de namiddag werken wij op afspraak.

Bij dringende gevallen, gelieve een mail te sturen naar info@demakelaardij.be.

Prettige zomer!

Appartement te ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

Dijk 38 bus E006 - 2861 ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

€ 569

Algemeen
Prijs
:
€ 569
Aantal slaapkamers
:
1
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Dijk 38 bus E006, 2861 ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER
Bewoonbare opp.
:
65 m²
Omschrijving

Prachtige serviceflat in het Felix Brouwershof te Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Deze mooie assistentiewoning voor senioren is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van het woonzorgcentrum met een prachtig uitzicht op het binnengebied en dichtbij het restaurant. U komt binnen in de leefruimte met veel lichtinval omwille van de grote raampartijen. De leefruimte geeft ook uit op het aangename zuid-westelijk gerichte terras met zicht op de binnenplaats van het woonzorgcentrum. In de open keuken heeft u alle hedendaagse luxe om lekker te koken. Aansluitend bevindt zich een berging voor het stockeren van voorraden. Deze serviceflat beschikt over een aparte, zeer ruime slaapkamer met aansluitend een grote badkamer met een inloopdouche, een toilet en een lavabo met ingemaakte spiegelkasten. Zowel in de woonkamer als de slaapkamer beschikt men over tv en internetaansluitingen. Het geheel is uiteraard prima rolstoeltoegankelijk en is op alle vlakken voorzien voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Bij het appartement hoort nog een kelder. U kan als bewoner gebruik maken van tal van faciliteiten zoals een wellnessruimte, kine/fitnessruimte, wassalon, kapsalon, gemeenschappelijke fietsenberging, enz. U beschikt  over een domoticasysteem, geautomatiseerde gordijnen, 24/24 permanentie, persoonlijk alarmsysteem, inbraakbeveiliging, extra bergruimte in de kelder, de diensten van een woonassistent etc. U kan als bewoner ook terecht in het gezellige restaurant waar u zeer voordelig kan eten. Deze maaltijd kan desgewenst ook aan huis geleverd worden.

De huurprijs van de flat bedraagt € 569 euro per maand. Daarnaast betaalt u nog een service fee van 375 €/maand. Indien er twee personen in de flat verblijven, dient de tweede persoon geen bijkomende service fee te betalen.

Deze service fee omvat onder meer een 24/7 noodoproepsysteem met interventies, een persoonlijke woningassistent die tot uw dienst staat voor huishoudhulp en/of poetshulp, thuisverpleegkundigen of ergotherapeuten te regelen, onderhoud en gebruik van de ontmoetings- en gemeenschappelijke ruimten, inboedelverzekering bij brand, en de organisatie van groepsactiviteiten (gericht op animatie, beweging en vorming). Tweemaal per week wordt er door een bakker vers brood geleverd, en men kan ook wekelijks boodschappen aan de flat laten leveren. Met deze serviceflat bent u op wandelafstand van het centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver met alle voorzieningen in de nabijheid (winkels, eetgelegenheden,...) en ook de bussen stoppen vlak aan de deur.

 

Indien u voldoet aan de voorwaarden kan u beroep doen op de Vlaamse Huurpremie of Huursubsidie.

Opgelet: De huurder moet minstens 65 jaar oud zijn - tenzij er een zorgbehoefte is.

 

 

Financiële Info
Energie certificaat
Keuringsattest elektriciteit
:
Ja, conform AREI
EPC No.12035-G-BA/2013/116/EP16386/A001/D04/SD013
EPC
:
111,25 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Lift
:
Ja
Keuken
:
Alle comfort
Lasten
Lasten huurder
:
€ 375

*** Opmetingen bij benadering. Het vastgoedkantoor is niet verantwoordelijk voor fouten in plannen en maten.

Algemeen
Prijs
:
€ 569
Aantal slaapkamers
:
1
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Dijk 38 bus E006, 2861 ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER
Bewoonbare opp.
:
65 m²
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat